Carnex izvezao prvi kontingent proizvoda u Sloveniju

Bez autora
Sep 22 2013

Kompanija Carnex, vodeća kompanija na teritoriji Srbije u oblasti proizvodnje mesa i prerađevina od mesa, izvezla je prvi kontingent proizvoda za Sloveniju, čime je započela svoj prodor na tržište Evropske unije. Carnex proizvodi, koji imaju tradiciju dužu od pola veka, obuhvatiće raznolik asortiman dobro poznatih pašteta i gotovih jela na teritoriji Slovenije. Istovremeno ova kompanija nastavlja sa isporukom proizvoda i na tržištima Carinske unije (Rusija, Belorusija i Kazahstan). Širok asortiman proizvoda "Carnex", pored pašteta i gotovih jela, ubraja i slanine, dimljeni proizvodi, fermentisane suhe kobasice, suhomesnati proizvodi, barene kobasice, pasterizovane konzerve od mesa u komadima, sterilisana konzerva u alu foliji i limenci, sterilisana jela u konzervi i mast.

Carnex izvezao prvi kontingent proizvoda u SlovenijuKompanija Carnex, vodeća kompanija na teritoriji Srbije u oblasti proizvodnje mesa i prerađevina od mesa, izvezla je prvi kontingent proizvoda za Sloveniju, čime je započela svoj prodor na tržište Evropske unije.

Carnex proizvodi, koji imaju tradiciju dužu od pola veka, obuhvatiće raznolik asortiman dobro poznatih pašteta i gotovih jela na teritoriji Slovenije.

Istovremeno ova kompanija nastavlja sa isporukom proizvoda i na tržištima Carinske unije (Rusija, Belorusija i Kazahstan).

Širok asortiman proizvoda "Carnex", pored pašteta i gotovih jela, ubraja i slanine, dimljeni proizvodi, fermentisane suhe kobasice, suhomesnati proizvodi, barene kobasice, pasterizovane konzerve od mesa u komadima, sterilisana konzerva u alu foliji i limenci, sterilisana jela u konzervi i mast.

U cilju postizanja najviših standarda i garancija kvaliteta proizvoda, kompanija "Carnex" kontinuirano investira u proširenje postojećih i izgradnju novih kapaciteta kako bi zadovoljila potrebe kupaca. "Carnex" je uspio da održi postojeći kvalitet proizvoda i time dostigne visoku poziciju na domaćem i svjetskom tržištu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik